dimecres, 21 d’octubre del 2015

ESCOLA PÚBLICA I LAICA

Tornaran a unir-se ComPPromís davant de la proposta PSOE

       Aquesta setmana el PSOE ha presentat l'esborrany del seu programa electoral per a les pròximes eleccions nacionals. Una de les propostes que més ens ha agradat és l'eliminació de l'assignatura de Religió del currículum i de l'horari escolar. Açò significa que hauria que revisar els acords firmats entre l'Estat espanyol i la Santa Seu i que aquesta matèria desapareixeria de l'escola pública per primera volta en la història. La Llei Wert, al contrari, va convertir la Religió en computable per a la mitjana i, per tant, necessària per a demanar beques, com passava en els anys 70.

L'objectiu de l'actual lider socialista, Pedro Sánchez, és "promoure una escola pública laica" on no capien les «ensenyances confessionals».

El passat plenari d'Agost la proposta del partit socialista, no va prosperar per l’aliança entre el PP i Compromís, que han optat per presidir les processons i els actes religiosos.


Davant aquesta proposta tornaran ComPPromís a fer l'aliança a favor de la religió i de l'església per què vist a Tavernes de la Valldigna aquests dos partits van junts de la mà per continuar en els anys abans de la constitució. Qui no té principis no té remordiment i pot renegar de l'església al bar i després anar presidint totes les processons. Suposem que els vots ben valen una processó.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els frutis, o els tutti fruti de compromis (bloc, iniciativa, els verds i qui diu si també Podemos...) han d'abarcar-ho tot no siga cas que perden vots. L'estat com a nació no té perque pagarli a l'esglèsia

Anònim ha dit...

Perdoneu?no juntes xurros en merinas. Ací el PP sempre ha defensat anar a les provesons. Cosa que Compromís igual diu blanc que negre. I els del Psoe ja els haveu probat i sabeu del que parle. No maregeu la ma eixa