dimarts, 31 de maig del 2016

ESPAVILAT VERSIÓ 2.0.

Ahir visquerem una situació que descriu a la perfecció qui presideix l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.
Al Ple celebraem el sorteig per a la formació de les meses electorals de les properes eleccions, un ple que tan sols dura 5 minuts i què és públic. Com què aquest ple té una durada tan curta, i no hi ha temes que preparar, debatre o tractar; tots/es els/les regidors/res vam renunciar a cobrar l'imdemnització. Fins así tot bé...


Després del ple teniem comisions, on es tracten els temes que van al proper ple. Aquestes no són públiques. L'alcalde, qui té les competències delegades en els regidors , es va presentar a presidir-les, cosa que pot fer i que no ha fet mai, sols en les de constitució.
Quin motiu hi ha? Per què va presidir ahir les comisions?
ELS DINERS.
Presidir ell les comisions suposa cobrar 200€, quan feia un moment al ple, públicamnet va renunciar a 230€ però, tot seguit, a les comisions ens ha cobrat 200€ extra a tots/es els valler/res.
Podria haver estat a les comisions de convidat, i NO hagués cobrat, i no ens haguera cobrat a tots, però la seua intenció és la què és..

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Però si ell només mira pel poble, pel po le de València que és on paga l'IBI

Anònim ha dit...

Hi ha qui cobra una assistància a comissió i hi ha qui es va passar anys cobrant una dedicacio exclusiva del 99'5% per poder dedicarse a faenes privades.
I hi ha regidor que en conte de rosa roja té una cara que cal canviar-la perquè es passa comissions i comissions calfant la cadira i cobrant sense aportar ni fer res.

No ho publicareu però val.

JSTV ha dit...

El PSOE va ser el que va presentar més propostes mentres governava conjuntament amb COMPROenMISempresas, i aixó que tenia la meitat de regidors. I durant aquesta legislatura l'únic que han fet a sigut copiar gran part del programa electoral i apropiar-se de les esmenes presentades.
Lo que el tema és que aquest alcalde deia que anava a ser cost 0, per a Tavernes de la Valldigna (públicament) però per darrere para la mà.