divendres, 20 de setembre del 2013

Festes Majors, unes festes per a tots


Un any més, tots els veïns i veïnes de Tavernes de la Valldigna quan arriba setembre gaudim plegats de les nostres Festes Majors, les festes de la nostra ciutat. En aquests dies les activitats son de lo més variades, combinant la tradició, la participació ciutadana i de les associacions de la ciutat.
Des del nostre col·lectiu volem felicitar a la Regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, per la seua gran tasca, realitzant-se per primera vegada activitats per tots els indrets del municipi, repartint la programació i fent-la accessible a tots els vallers i valleres. Així mateix, felicitem a la Regidoria d’Urbanisme, Carmen Canet, que amb el motiu de la setmana de la mobilitat ha programat diverses activitats de conscienciació per a la utilització de la bicicleta, activitats encaminades cap als nostres menuts. A més a més, volem aprofitar aquestes línies per a reconèixer el gran esforç de les associacions de la ciutat, programant activitats culturals, esportives i lúdiques, omplint de contingut les nostres festes.
En el que duem de festes els vallers i valleres estan participant molt activament en cadascuna de les activitats programades, destacant, com no, d’una de les cites més tradicionals, la nit de les paelles, que conjuntament amb la nit de disfresses son tradicionalment les festivitats de més participació. Enguany les paelles contaren amb més de 520 tiquets repartits, el que es tradueix en, més de 5200 persones gaudint en germanor de l’elaboració del plat més tradicional valencià i una nit plena de música i festa.
Així mateix, a la nit de les paelles, va assistir el Secretari General del PSPV Ximo Puig, així com destacats representants de l’Executiva Comarcal del PSPV i de la Valldigna, com a representants de l’Executiva Nacional de JSPV; els quals compartiren amb nosaltres una nit de cordialitat on qualsevol veí o veïna va tenir la oportunitat de intercanviar impressions o preocupacions amb cadascun d’ells.
Des de Joves Socialistes del País Valencià, volem destacar que aquestes festes son unes festes de Tavernes i per a Tavernes, on l’Ajuntament mitjançant els voluntaris reparteix a cadascun dels participants de les paelles un avio per a que cadascú puga elaborar la seua respectiva paella. Per aquesta raó la nostra agrupació creu que l’actuació que realitzaren membres destacats de l’agrupació local de Compromís-BLOC deixa molt que desitjar de l’esperit de les festes, donat que mai ningú havia repartit res en nom de l’Ajuntament duent cap insígnia o camiseta amb el logotip del seu partit, una coherència que el Comprimís-BLOC ahir va trencar.
Per aquesta mateixa raó esperem que Compromís-BLOC demane disculpes públiques a la ciutadania, donat a la seua falta de sensibilitat, perquè l’acte de repartir el menjar de les paelles no és un acte per a fer apologies partidistes de cap tipus.
Per a finalitzar, aquesta agrupació local convida a tots els vallers i valleres que segueixquen disfrutant de les activitats programades en els dies que queden, perquè la seua participació és el que dona la importància a les nostres festes, les Festes Majors de Tavernes de la Valldigna.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordeu que el que sigueu socis de govern no implica que tinguen carta blanca per fer el que els vinga en gana. S'ha de donar suport quan la situació ho requerix i explicacions quan, com en aquest cas no s'ha actuat amb l'ètica que calia esperar.
Al secretari del Bloc li costa ben poquet fer-vos una telefonada i aclarar la situació. Tant a vosaltres com a la resta de forces amb representació o sense ella al consistori i sobretot al poble de Tavernes.
Unes festes haurien d'estar excemptes colors polítics, ja que el que es pretén es unir a la gent del poble, no separar-la.
Unes disculpes a temps calmaría el revol que hi ha estos dies a tavernes.
Esperem que el partit que ostenta l'alcaldia ens done a tots els veïns una explicació i unes disculpes.

Anònim ha dit...

Haveu segut valents! Enhorabona. Un 10 per a vosaltres!

Anònim ha dit...

Haveu fet el que tocava. Les festes son de tots. No es pot polititzar tot. En festes s'ha de donar un poc de tregua i no fer apologies de cap tipus, i menys polítiques.

Anònim ha dit...

Haveu sigut valents de veritat. Un 10 per a vosaltres.

Anònim ha dit...

Un 10 per la vostra valentia i coratge! Avant els joves socialistes de Tavernes!

JSTV ha dit...

Moltes gràcies a tots i totes pel recolzament, ens doneu més forces per a seguir treballant.

Nosaltres creguem que el correcte es que el Secretari de Compromís-BLOC a Tavernes de la Valldigna es disculpara, però no a nosaltres, sino a la ciutadania.

Les Festes Majors, com molt bé heu dit, son del poble i no per a fer cap apologia partidista.

Un abraç a tots i totes

Anònim ha dit...

S'agraeix que es veja que el PSOE te personalitat. Avant!

JSTV ha dit...

Agraïm que reconega la forta personalitat dels nostres companys del PSPV, qui s'empre ens la demostren amb una gran ressonabilitat.

Des de la nostra agrupació juvenil independent, també treballem cada dia per presentar una coherència en els nostres valors i sentiments