divendres, 31 de maig del 2013

CARMEN CANET FRENA LA MOCIÓ!!!

(Mesa d'Edat, a l'esquerra la Presidenta Carmen Canet i a la dreta la Secretària Carmen Alario)

El Dimecres 29 de maig és un dia històric per a Tavernes de la Valldigna, per primera vegada en la seua història, el Saló de Plens de l'Ajuntament de la localitat rebia una Moció de Censura. Moció signada pels regidors del Partit Popular i la trànsfuga Karina Vercher.


Des del dia 17 de maig que es va presentar aquesta moció, han estat molts nombrosos els actes i manifestacions en suport a l'actual Equip de Govern Municipal, format pels regidors del PSPV i Compromís-Bloc.

Així mateix, el dia de debat de la moció, molt abans de l'hora programada per a la seua excussió, a la Plaça Major de Tavernes va comença a omplir-se de veïns i veïnes, on en la gran majoria d'ells i elles imperava el NO A LA MOCIÓ presentada per la dreta i la regidora trànsfuga Karina Vercher.

L'ambient que es respirava a la Sala de Plens no era contrari, on en un clima de respecte, abarrotaren la sala de plens nombrosos veïns i veïnes, així com, alcaldes, regidors i membres de les diferents executives dels partits polítics.

Donada l'hora prevista, els regidors membres de la corporació ocuparen els seus llocs en la bancada dels plens, rebent els membres del Govern Local una gran ovació per gros dels assistents, on precedits per l'explicació del Secretari de l'Ajuntament es va constituir la Mesa d'Edat, composta per l'edil de major edat, la portaveu del Grup Municipal Socialista, Carmen Canet com a Presidenta; i l'edil de menys edat, Carmen Alario, del Partit Popular, com a Secretària.

La primera en intervindre va ser la senyoreta Alario, en potestat de secretària, que es va remetre a recolzar la moció presentada pels seus companys de partit i la pròfuga Vercher. Acte seguit, la presidenta Canet, amb gran valentia, serenitat i sobretot molt segura del que feia, basant-se sempre en l'informe jurídic, elaborat pel Catedràtic, Professor Titular de Dret Administratiu i Processal José Luís Martínez Morales , es va posicionar en contra de la realització d'aquesta recolzada per dit informe. Desprès de canet, de nou la senyoreta Alario, va acusar a Canet que no era de dret el que anava fer; cosa que va produir que Canet decidira realitzar la lectura completa de l'informe jurídic que recolzava el seu posicionament, demostrant en tot moment, que Canet sabia el que es feia i que tenia una base molt ferma per a fer-ho.

Molt significativa va ser, mentre la presidenta Canet feia lectura de l'informe, la cara dels artífexs de la moció, el senyor Vidal i la senyora Vercher, la qual anava canviant i cada vegada desapareixia més eixe primer somriure en el que entraren al Saló de Plens, ja que escoltant les conclusions del prestigiós catedràtic de dret en boca de Canet, quedava clar que la senyora Vercher era trànsfuga, pel que la moció no podia anar endavant, alçant-se tot seguit la sessió de plens.

Els Joves Socialistes de Tavernes volem donar l'enhorabona a Carmen Canet per la seua valentia i ben fer.
Sabem que durant este temps han estat moltes les pressions que ha rebut, les coaccions... i tot i això, s'ha mantés sempre ferma, donant la cara, i a deixat clar que per damunt de tot està la democràcia.
Ens enorgullim de tindre dins del Grup Municipal Socialista a aquesta gran persona i regidora, que junt als seus companys, treballa dia a dia per a Tavernes!