dimecres, 13 de juliol del 2016

NO DESPRECIES A NINGÚ, UN ÀTOM FA OMBRA

Com cada estiu la Generalitat adverteix de les repercusions d'estar a l'aire lliure durant les hores on el sol causa major perill, sobretot a xiquets i xiquetes, així com a la gent més gran.

Cartell de la Generalitat Valenciana

Per tot aixó, i davant l'alerta d'altes temperatures de l'estiu i les recomanacions d'evitar fer activitats a l'aire lliure,  així com de protegir-nos del sol.... Les regidores responsables de l'activitat, i sobretot atenent a la petició feta per alguns pares pesats; a més a més demostrant un gran desplegament de sensibilitat davant  la situació que podria esdevindre a l'escoleta d'estiu de la platja, han volgut posar la solució.

Foto realitzada el dimarts dia 12 a les 11:00 a l'escoleta d'estiu.

Han plantat un sopador i han aconseguit dos para-sols de publicitat. Així els 40 xiquets que fan ús de l'escoleta estaran "protegits" de les altes temperatures que estem patint estos dies.
Després de tot, segons les mateixes regidores, la gent es queixa per vici, i no és per a tant, ja que l'edifici d'una sola planta enmig d'un descampat on cap edifici del voltant fa ombra, ni cap arbre tampoc.... És més que suficient per garantir l'ombra al xiquets. Gran sensibilitat per part de les regidores que gestionen l'escola d estiu.


 "Almenys avuí la climatologia ens ha donat una tregua i no han fet falta"

Aquestes són les uniques ombres per a 40 xiquets