dimecres, 7 de desembre del 2011

Ja tenim 4 anys!!!

Tal dia com huí, un 7 de desembre del 2007, un grup de joves es reuniren al voltant d'unes idees, uns convenciments, a més d'una gran inquietud pels devenirs del seu municipi i del País Valencià. Aquest joves es s'agruparen i decidiren aquell divendres, crear el que huí en dia som, l'Agrupació Local de Joves Socialistes del País Valencià a Tavernes de la Valldigna.
Aquests quatre anys han donat per a moltes llagrimes i moltes rises, per a conferències, actes polítics locals i per tot arreu del territori nacional valencià. Tot açò sempre amb el convenciment que el gran esforç del treball que hem de realitzat sempre han anat encaminats en aconseguir millores socials, educatives, sanitaries com culturals, entre d'altres.
Aquesta agrupació és la veu dels joves inquiets, socialistes i d'esquerres per això vos donem les gràcies a tots aquells militants i simpatitzant que ho feu possible.

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!!!
FELIÇ ANIVERSARI PER A TOTS I TOTES!!!

3 comentaris:

PIlar ha dit...

Ja tenim 4 anys i molts més que anem a cumplir.
Comença una nova etapa, amb més força que mai i que treballarà dur.
Anem a creixer més que mai, per que es ací i es ara, i perque lluitem pel que volem.
Molts anys més ens esperem, som el present i el futur!
Un abraç molt fort!!!

Omar ha dit...

Companys i companyes!!!

En aquests 4 anys em viscut molt, però sincerament crec, i sense menysprear a ningú, i més desprès de l'última assemblea que realitzarem el passat dissabte, que a partir d'ara viurem moltes més experiències a l'abast de la nostra agrupació.

Etic orgullós, perquè tot i la precocitat que té la nostra agrupació, tots i cadascú em sabut estar a l'altura de les circunstàncies, assumint tant els assoliments com els errors, aprenent molt d'aquests últims i procurant no repetir-los.

Moltes felicitats amics i amigues.

Omar Sala Escrihuela
Secretari General

JSTV ha dit...

Estem amb vosaltres!!!

Tavernes sols ha vist la punta del que podem ser, a partir d'ara, en aquest nou cicle que encetem com a JSPV, treballarem molt més dur i concisos.

Per l'esforç, per les idees som Joves Socialistes!!!