dissabte, 11 de febrer del 2012

(II) CONCENTRACIÓ PER LA MORT DE LA JUSTÍCIA

El Dissabte 11 de Febrer a les 12h, a la Plaça Major de la nostra localitat, els Joves Socialistes de Tavernes i veïns de la Valldigna, ens hem reunit en una concentració per protestar i manifestar el nostre malestar per les sentències del cas Gürtel.

(Concentració a la Plaça Major de Tavernes de la Valldigna)

Perquè no creguem coherent que un càrrec públic i molt "en teoria" honorable, siga declarat NO CULPABLE, després de poder escoltar durant el judici tantes "animalades", mentre al mateix temps, un treballador per la justícia el condemnen per investigar a presumptes corruptes. Açò és la història del món del revés.

Per això diem tots i totes en veu alta que:
"TAVERNES NO ACCEPTA NI ACATA LES SENTÈNCIES DELS JUDICIS DELS CASOS GÜRTEL"

El Secretari Local dels Joves ha llegit un manifest i posteriorment, hem guardat 5 minuts de silenci, per la mort de la justícia espanyola.

Aquesta és una forma de fer saber a la gent que no estem d'acord amb el que està passant, que estem perdent la confiança amb la justícia i que necessitem sentir-nos segurs, amb gent que treballe per als ciutadans i no per a fer-se rics, ells i quatre amics. Si se "quieren un huevo" i es volen fer regals que ho paguen de la seua butxaca i no de les nostres amb posteriors recompenses.

Com ja hem dit en l'altre article: Ja està bé de que es burlen de Nosaltres, que la gent ho esta passant molt malament i s'estan rient en la nostra cara.

Per acabar donar les gràcies a tota la gent que ha vingut i ha participat en aquesta concentració, perquè si anem junts sempre s'aconseguiran més coses. La història ens demostra que les revolucions comencen als carrers.

PER UN DIA ON TOTS SIGUEM IGUALS DAVANT LA JUSTÍCIA!!!


(moment guardant 5 minuts per la mort de la justícia)

ELS JOVES SOCIALISTES DE TAVERNES, VOLEM UNA JUSTÍCIA JUSTA!!
PER A QUE ELS CORRUPTES ESTIGUEN A LA PRESÓ I A LA GENT QUE LLUITA PER UNA VERDADERA JUSTÍCIA PUGA TREBALLAR AMB LLIBERTAT!!

1 comentari:

JSTV ha dit...

Aquest acte està publicat al Levante-emv.com