divendres, 26 d’octubre del 2012

Miquel Tur Chofre nou Secretari Local dels Joves Socialistes


(Miquel Tur Chofre nou Secretari General dels JSPV Vallers)

L'Agrupació Local de Joves Socialistes del País Valencià a Tavernes de la Valldigna, ha donat per finalitzat el període de congressos amb l'elecció de Miquel Tur Chofre, com nou Secretari General de l'Agrupació Local dels JSPV a la capital vallera.

L'Assemblea Local, que ha tingut lloc en la Casa del Poble a Tavernes, ha aprovat per unanimitat la candidatura del nou Secretari General dels Joves Socialistes de la localitat. Al conclave local també ha participat l'anterior secretari local dels JSPV, Omar Sala Escrihuela, qui va fer un repàs des dels inicis, finals del 2007, fins a l'actualitat de l'agrupació jove socialista; a més a més, del Secretari Comarcal, Pep Frasquet Fenollar.

Les primeres paraules de Miquel com Secretari General, han segut cap a l'agrupació assegurant que: Assumisc amb molta il·lusió la responsabilitat i el repte que suposa el càrrec de Secretari General dels Joves Socialistes. Estic i estaré des del primer moment al costat de tots els companys i companyes per tal de crear conjuntament amb tots vosaltres noves iniciatives. Tant es així, que les nostres portes sempre estaran obertes a qualsevol jove valler o vallera per tal d'aprofitar les eines que tenim al nostre abast per tal d'ajudar-lo o ajudar-la en qualsevol iniciativa cultural, esportiva o de qualsevol tipus”

Acte seguit es va votar la nova Executiva Local, on Pilar Altur Talens ocupa la Secretaria d'Organització, i Lluís Palomares Palomares la Secretaria d'Administració. Abans de concloure, el President de la Mesa de l'Assemblea Local, Lluís Vercher Escoto, va donar la paraula al Secretari General del PSPV Local, Víctor Borràs Chofre, qui va reconéixer la bona gestió de l'anterior Executiva dels JSPV Local i dels seus membres, perquè “fa cinc anys no hi havia agrupació de Joves Socialistes a Tavernes, i amb la vostra dedicació de cada dia heu aconseguit consolidar aquesta jove agrupació a la ciutat, creixent i fent-nos créixer a nosaltres. Teniu una gran tasca a la ciutat i amb la perseveració de Miquel aconseguireu dur-la endavant”.