dimarts, 7 de maig del 2013

COMUNICAT DE JSPV SOBRE EL PLENARI DE MAIG


Aquest plenari de maig, com és habitual, acudirem part dels membres de Joves Socialistes a Tavernes de la Valldigna. Per contra, aquesta vegada, estava ple de gom a gom, possiblement per les notícies transmeses via “whatsapp” on s’anunciava que la Regidora de Benestar Social Karina Vercher demandava una quantitat desorbitada per a contractar una empresa que li preparés un pla de participació ciutadana o votaria en contra, com faria el Partit Popular.

Passat el plenari, desprès de la vergonyosa actuació de la Regidora Karina, els Joves Socialistes ens posarem en contacte amb membres del govern que ens han indicat que la mateixa Karina Vercher no havia assistit a les reunions per a preparar els pressupostos, i a més, que aquest govern havia acceptat totes les indicacions que per part dels funcionaris, dels quals és responsable la Regidoria de Benestar Social, els havien indicat.

Per tot açò, des de els Joves Socialistes del País Valencià, no entenem el posicionament de la regidora en qüestió, donat que pensem que ella mateixa NO va ajudar per tal de preparar el pressupost, ja que es una de les seues tasques, molt important, com a membre del govern local.

De tota manera, que no es confonguen les nostres paraules, la nostra agrupació sempre vorà en bons ulls i recolzarà totes les mesures que s’adopten per la millora del benestar social i la eradicació de l’atur, ja que, concretament, al País Valencià la tassa d’atur entre els joves és exageradament alarmant, encara que ens ho intenten maquillar des del govern de Rajoy o de Fabra. Per a potenciar la creació de llocs de treball i afiançar els que ja existeixen, nosaltres creguem que primer hi ha que exprimir el recursos que tenim a casa, que són bons, i no malbaratar més dinés en empreses externes, aprofitant els funcionaris que disposa l’Ajuntament, especialitzats en benestar social i, al nostre parèixer, suficientment preparats per a actuar.

I si tot açò no li convenç, des de Joves Socialistes li proposem amb aquest escrit i amb l'elaboració d'una moció per a que es vote al pròxim Plenari, que es realitzen unes jornades on estem representades les totes les vessants polítiques i socials dels joves de la ciutat amb les associacions de comerciants i empresaris locals per ajudar i assessorar en un pla d’actuació de creació de treball juvenil moderades per la Regidoria de Benestar Social, Foment Local i Participació Ciutadana.

Creguem que amb un fòrum com aquest, la Regidoria es veuria impregnada de grans idees de benestar social, foment local i participació, totalment gratuïtes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ole.ole i ole!!! Realment teniu unes idees brillants esperem k la regidora de benestar sociql vos prenga la paraula.