dimecres, 6 de novembre del 2013

SEGONA EDICIÓ DE LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUETS

Nota de premsa de l’Agrupació Local de Joves Socialistes del País Valencià de Tavernes de la Valldigna 
Els Joves Socialistes de Tavernes de la Valldigna comencem aquest novembre amb gran energia i il·lusió, donat que com ja férem al 2012, aquest mes suposa de la campanya d’arreplegada de joguets que realitzem des d’aquest col·lectiu dirigit als més menudets i menudetes. Per aquesta mateixa raó, en aquesta segona edició, des dels JSPV repetim amb el lema “Un joguet, un somriure”.
Enguany, tot i el gran èxit de la passada campanya, en la qual van participar un gran nombre de veïns i veïnes de forma desinteressada, els Joves Socialistes ens posarem el repte d’implicar a més col·lectius i empreses valleres, amb l’objectiu de captar molts més joguets i poder pintar un somriure més gran, si cap, a molts més xiquets i xiquetes de Tavernes.
Així mateix, per a aquesta nova campanya ens hem posat en contacte amb la Junta Local Fallera de Tavernes de la Valldigna, la qual s’ha prestat perquè els respectius casals de cada falla siguen punts de recollida de joguines, sumant-se al Bar 9 i l’ExQsa Perfecta, que ja ho foren el passat any;  a més a més, de la Creu Roja, entitat a la que es destinarem els joguets recaptats, completant el cercle dels punts de recollida repartits per tot el municipi amb la Casa del Poble (seu dels Socialistes de Tavernes).
Per a aquesta segona campanya, es podran dipositar els joguets als punts d’encontre esmenats anteriorment, des del pròxim 15 de novembre fins al 13 de desembre. Així doncs, a la vesprada d’aquest dia 13 de desembre, els Joves Socialistes, així com, tots i totes els i les vallers i valleres que ens desitgen acompanyar, realitzarem una cercavila pel municipi amb dolçaines i tabalets, passant per cadascun dels punts de captació dels joguets per a recollir-los, i poder així preparar-los perquè el Pare Nadal els puga repartir el proper 24 de desembre en les instal·lacions de la Creu Roja de Tavernes de la Valldigna.
Des de l’Agrupació Local de Joves Socialistes esperem superar els més de 500 joguets captats en l’edició anterior per poder així regalar més somriures a molts més xiquets i xiquetes, perquè així, almenys en les festivitats nadalenques, no perguen la il·lusió. 
A Tavernes de la Valldigna, 6 de novembre del 2013
Agrupació Local de Joves Socialistes del País Valencià de

Tavernes de la Valldigna


Per a més información o subtes podeu preguntar en qualsevol punt de recollida o podeu enviar un correu a l'adreça:

unjoguetunsomriure@socialistestavernes.org

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot dur joguets usats?

JSTV ha dit...

Hola!
Sí, es poden dur joguets usats, per lo que preguem que estiguen en bon estat.

De totes maneres, per a qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres per e-mail, a la Seu dels Socialistes de Tavernes, la Creu Roja, Bar 9, l'exQsa Perfecta o als casals de les Falles.

Un abraç i moltes gràcies per interessar-te en la campanya.