dilluns, 22 de desembre del 2014

ELS JOVES SOCIALISTES FINALITZEN LA CAMPANYA UN JOGUET UN SOMRIURE AMB LA RECOLLIDA DE MÉS DE 300 JOGUETS



Entrega dels joguets a l'assamblea de la Creu Roja

Els Joves Socialistes donem per finalitzada la campanya de recollida de joguets fent entrega de més de 300 joguets a la Creu Roja. Aquestos seran repartits per la Creu Roja als xiquets i xiquetes que formen part d'un col·lectiu molt castigat per la crisis. Durant les ultimes setmanes i sobretot l'ultima la gent a sigut molt solidaria fent entrega de joguets en la casa del poble, a la Creu Roja, al mercat Municipal i als diferents punts de recollida del municipi.

En paraules del Secretari General dels JSPV “Aquest matí hem finalitzat fent l'entrega de joguets a la Creu Roja. Un dia com avuí que estem pendents dels premits de la loteria nacional de Nadal, nosaltres ja hem aconseguit el nostre premí que no es altre que portar un somriure a cada un dels xiquets i xiquetes. També agraïr la col-la boració de les sis comissions falleres de la localitat i també al comerços i particulars que han participat, sense ells no seria possible realitzar està campanya".


Els Joves Socialistes seguirem ajudant voluntariament amb la Creu Roja per tal de facilitar la feina que encara tenen amb la revisió, embolicar i ajudar al Pare Nadal que els visitara el 23 de Desembre a les 18:00 a l'Assamblea al carrer Nou.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona i felicitar vos per aquesta iniciativa que portarà alegria a molts xiquets de la població.