dimecres, 20 de gener del 2016

FITUR

 Avui s'ha inaugurat la Fira Internacional del Turisme (FITUR) a Madrid, en la qual participa Tavernes amb una imatge renovada i una gran oferta, a un bon nivell i oferint com oferta turística tot un conjunt d'activitat variades que abracen aspectes tan diversos com cultura, folklore, gastronomia, senderisme i muntanya, festival musicals sense oblidar el sol i platja.


La fallera major de Tavernes, Ana Benavent, acompanyada del president de la Junta Local fallera, que fan promoció de la festa en la fira.


Paral·lelament, i dins de la programació que hi ha preparada de mostra gastronòmica,  hi ha hagut un “show cooking”, o siga confecció-demostració d'un plat de típica cuina en directe, que patrocinat per ACEPLAT, ha tingut com a protagonista el restaurant San Bernardo, que ha cuinat davant del públic un dels plats típics vallers: “l’arròs al forn de vigília” també conegut com a “cassola de Dijous Sant” i que com tots sabem es confecciona sense carn i amb amb cigrons, panses i mandonguilles d’abadejo i fins i tot hi ha famílies que afigen castanyes seques.